ANATOLIA DENDERMONDE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Anatolia Dendermonde. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 1:00 Besteld om 22u55 bezogtijd 23u36 uiteindelijk krijg ik mijn bestelling om 00u36 en dan was mijn pizza nog niet zoals ik hem bestelde
14 jul 2024 om 20:18 Al meerdere keren bedteld, eten is heel lekker maar altijd koud en deze keer zijn mijn man en ik ziek geworden na het eten. Laatste keer dat we hier besteld hebben.
10 jul 2024 om 21:04 Slecht , was de slechste service die ik ooit in me leven heb gehad . Na 1u belde ik en vroeg ik naar mijn bestellling en werd een turkse man heel boos en heeft waarschijnlek heel men famillie verweten ik vind dit niet kunnen en vroeg ommijngeldtrg
2 jul 2024 om 21:19 Was de eerste keer dat we bij jullie hebben besteld, voor herhaling vatbaar.
1 jul 2024 om 1:52 We hebben een 1u30 gewacht op ons eten We hebben we de foute bestelling binnen gekregen. Ik heb binnen de 2 minuten na het geleverd was gebeld dat het de foute bestelling was. En dan nog een half uur wachten op ons eten.
26 jun 2024 om 1:13 Eten was koud en HEEL LANG GEWACHT!!
22 jun 2024 om 2:30 We hadden een grote bestelling voor de collega’s. En het heeft iedereen gesmaakt!! Bedankt
18 jun 2024 om 13:19 Vlotte bestelling Vlotte levering En super lekkere pitta’s Vers en met veel groenten Top
18 jun 2024 om 2:07 10voor12 besteld 10voor2 in de nacht ontvangen! Reden? Te druk op een maandagnacht yeah right. Als je ze belt is het direct voicemail na paar keer proberen kreeg ik ze eindelijk te pakken en praten ze een taal dat ik niet begrijp zeer onrespectvol!
16 jun 2024 om 21:24 2e keer ik hier bestel en ook de laatste keer! 1st keer 2u moeten wachten en nu zelfs 2u50minuten! Eten was ook gewoon Koud! Nooit meer! Schandalig slecht en dito levertijd!
12 jun 2024 om 19:38 Kwam 1u45 min later
6 jun 2024 om 10:53 Bestelling nooit ontvangen