ANATOLIA DENDERMONDE

ANATOLIA DENDERMONDE Anatolia Dendermonde

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 880 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Anatolia Dendermonde. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 20:44 2 uur gewacht op mijn eten en het eten was koud en dan nog verkeerde bestelling voor mij toch de laatste keer om bij julie te bestellen
28 jun 2022 om 20:05 Super lekker maar zeer lang moeten wachten+-2u
26 jun 2022 om 23:37 Zoals altijd, eten goed warm, lekker en super vriendelijke levering!
26 jun 2022 om 15:52 Elke keer wanneer ik bestel wordt het eten extreem laat geleverd deze keer besteld om 23u en pas geleverd om 1u, bestelling is vaak ook gewoon fout. Als je dan belt zijn ze niet eens vriendelijk, bon laatste keer dat ik hierbij bestel
26 jun 2022 om 2:14 23u30 besteld en spijtig gznoeg pas om 1u40 geleverd.. Maar moet wel toegeven was wel een gekke pizza
26 jun 2022 om 1:54 1 uur na onze bestelling bellen we, ze zeggen “ja ja is onderweg”. Ondertussen 2 uur nadat we hebben besteld bellen we terug, krijgen we als antwoord: ‘ja ja nu is jullie eten echt onderweg’ Poep Anatolia!!
23 jun 2022 om 16:49 Eten was niet lekker en onze bestelling klopte niet de barbecue saus was niet de juiste en de bezorger was zeer onbeleefd
22 jun 2022 om 1:49 Niet toe gekregen
18 jun 2022 om 20:55 Niet gekregen wat we bestellen hadden
16 jun 2022 om 1:21 Eten besteld om 23h51 Pas ontvangen om 00h55 en dan nog eens ijskoud!!!
15 jun 2022 om 15:23 Besteld om 11u30, geleverd om 14u15!!! Na meerdere telefoons, steeds gezegd dat de koerier onder weg was, maar dus dikke leugen. Nooit meer!
15 jun 2022 om 15:02 Très bon mais froid et en retard